donderdag, februari 16, 2006

Am*dam, 25 + 26 Maart; een nieuwe lente …

Het lijkt alsof we in een tijd van crisis, chaos en botsende beschavingen zitten. Hoe kunnen we op een opbouwende manier interveniëren om deze situatie te verbeteren? Hoe zorgen we, dat het duivelse dilemma (De eeuwige strijd tussen goed en kwaad, ofwel, 'heiligt het doel de middelen?') – beschreven in “The Lucifer Principle”- , in ons gezamenlijk voordeel werkt? Door de experts aan het werk te zetten: U! Uw toekomst heeft U nodig! De bedoeling van deze conferentie is de deelnemers de mogelijkheid te bieden om met elkaar te werken, te leren en te netwerken, niet alleen met mensen van naam en faam, maar ook met elkaar. Een nieuwe Renaissance zit, als altijd, in het netwerk. De inhoud van de onderdelen van de conferentie wordt door de deelnemers besloten. De oplossing van de inhoud wordt ook door de deelnemers besloten. Het resultaat van de conferentie ligt in de handen, de geesten en de harten van de deelnemers. Ons doel is om hen (ttz U) te inspireren om acties te ondernemen die hun eigen situatie, hun werk, studie of ambitie verbeteren: voedsel voor hun ziel.

Cultuur, politiek, wetenschap en bedrijfsleven zal samenkomen in een nieuwe, geavanceerde conferentie. Nog nooit eerder is er een conferentie ontwikkeld die de deelnemers laat iets laat behandelen dat van cruciaal belang is voor een open maatschappij: het overbruggen van disciplines. Op die manier kunnen we innovatieve en cultureel relevante ideeën omzetten in acties. Een zeer divers gezelschap van internationale sprekers, met ervaringen uit de wereld van de wetenschap, muziek, mensenrechten, televisie / radio / films, technologie en overheden zal bijeenkomen in Felix Meritis, cultureel centrum van Am*dam, Tempel van de Renaissance.
MusicalLogic, een netwerk van musici, is gastheer van de conferentie. Deze conferentie heeft niet alleen een intelligent design, een indrukwekkende rij sprekers, en een aantal van de beste Nederlandse en Internationale facilitators, maar ook een culturele allure die haar weerga niet kent.

1 Aanvullingen:

At 9:26 p.m., Blogger Unknown zei...

bij toeval scheet een vogel een bes uit en er groeide een maretak .. parasiet! riepen de mensen achter pastoor aan .. bosonderhoud met geneesmiddel .. riepen de boomchirurgen .. godeelijke interventie riep hugh schonfield (the politics of god and para'mounty)

dus dacht ik nog eens terug over deze zondag in maart dat ik mij aan Howard voorstelde met "i am an emperor penguin". Later in de zaal discussieerde men over top artisten .. toen de pinguin riep "Frank Zappa" werd 't stil .. "mothers of invention" piepte t kuiken na .. (als een scheet die een maretak te weeg bracht op de kersepit)

 

Een reactie posten

<< Home